Bulgarien
Forside EDC-Sunshine
Besigtigelsesrejser
   
"Lad os ringe
dig op for en samtale"
 
  Ring mig op
Læs om områderne
 
 

Alanya by

Cleopatrastranden på vestsiden af Alanya, strækker sig over 3 km og består af gyldne storgrynede sandkorn. Øststranden er hele 8 km lang og varierer mellem sand, sten og klipper. Vil man ikke nøjes med solbadning, bliver der også tilbudt diverse vandsportsaktiviteter såsom, bananbåde, parasailing og jetski. Er du til andre sportstyper, er der også tennisbaner, fodboldbaner og diverse beachvolleybaner langs strandene. Omkring i bjergene er der mange små veje og stier, som er perfekte til mountainbiking. For dem som er til lidt mere eventyr og adrenalin kick, er der også mulighed for riverrafting. Der er blevet bygget en vandpark midt i byen, som er et godt alternativ til stranden for børnefamilier og barnlige sjæle.
Byen er kendt for Alanya-borgen, som tog 12 år om at blive bygget i det 13. århundrede af Seldjuks. Meget af borgen er stadig bevaret og al bebyggelse er fredet og bliver holdt under opsyn når der skal renoveres. Dette er et smukt sted at besøge og der er fantastisk udsigt over hele Alanya og havet. I havnen ligger der fiskerbåde og andre både, som tilbyder sejlture rundt om klippen og Alanyas kyster.

 

EDC Sunshine / EDC Tørring • Torvegade 3 • 7160 Tørring • nordstrom promo code Tlf. 75 80 16 00 • Fax 75 80 22 82 • 716@edc.dk © 2007