Bulgarien
Forside EDC-Sunshine
Besigtigelsesrejser
   
"Lad os ringe
dig op for en samtale"
 
  Ring mig op
Golf i Tyrkiet
 
 
 
 
 

Golfens mekka

Tyrkiets svar på den ivrige golfspillers paradis er byen Belek. Der er i øjeblikket 7 golfklubber, hvoraf de fleste har en 9-hullers og en 18-hullers baner. Golfklubberne ligger side om side langs Belek’s kyststrækning på ca. 10 km., så der er rig mulighed for at prøve sine færdigheder af på mange forskellige golfbaner i sin ferie.
 
Golfklubberne er i stor konkurrence med hinanden, idet der er flere golfklubber under opbygning. Dette betyder at der kan være en stor prisforskel golfklubberne imellem, men også at der arbejdes på højtryk for at vedligeholde banerne og skabe de bedste rammer for en international standard.
 
Belek er, trods sin størrelse, verdenskendt for sine mange golfklubber, hvilket betyder at der årligt afholdes flere nationale og internationale golfarrangementer.
 
Hver golfklub har sin charme. Her kan nævnes den storslået udsigt til Taurusbjergene og Tat Golf Club har samtidig baner ned til Besgöz floden samt frit udsyn til Middelhavet.
 
Tilstrømningen af turister fra hele verden er opadgående, hvilket også betyder at byen er under en rivende udvikling, for at blive mere attraktiv for både badegæster og golfentusiaster.
EDC Sunshine / EDC Tørring • Torvegade 3 • 7160 Tørring • nordstrom promo code Tlf. 75 80 16 00 • Fax 75 80 22 82 • 716@edc.dk © 2007