Bulgarien
Forside EDC-Sunshine
Besigtigelsesrejser
   
"Lad os ringe
dig op for en samtale"
 
  Ring mig op
Hvem er vi
Her er folkene, du møder.
 
EDC-Sunshine:
Torvegade 3
7160 Tørring
Tlf +45 75 80 16 00 Fax +45 75 80 22 82
 
Bendt Jensen
Ejendomsmægler & valuar MDE
+45 2013 7611
 
Jesper Nielsen
Ejendomsmægler & valuar MDE
+45 2016 7911
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ---------------------------------------------------------------------------------
  
Forsikring og sikkerhed 
EDC-Sunshine er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og ansvarsforsikret herigennem. Vi har tegnet tillægsforsikring for udlandsformidling hos AIG Europe under policenr. 59.0.01.117 - Certifikat 2121. Forsikringen tegnes for 1 år ad gangen og skal
fornyes næste gang 1. april 2018. Medlemsskabet af Dansk Ejendomsmæglerforening og tillægesforsikringen giver os ret til at anvende DE´s Tryghedsmærke for udlandshandel.
 
Image
Hvad er "Tryghedsmærket" ?
Danskerne køber bolig i udlandet som aldrig før. Derfor har Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) lanceret et ”tryghedsmærke”, som kun må anvendes af ejendomsmæglere med forsikringen i orden. Ønsket er at sikre forbrugerne mod illegale ejendomshandlere og give dem et reelt valg på markedet. EDC Sunshine har opnået DE’s ”tryghedsmærke”. En handel gennem os betyder følgende for dig:

Faglig tryghed
Man er sikker på at handle med en ejendomsmægler, der har de faglige kvalifikationer til at handle fast ejendom. Samtidig er man sikret, at al materiale også udleveres i en dansk version.

Økonomisk tryghed
Man er sikker på, at handlen er omfattet af ejendomsmæglerens ansvarsforsikring og garantistillelse – og at mægleren stiller sikkerhed for deponerede midler.

Juridisk tryghed
Man er sikker på at handle med en ejendomsmægler, der er omfattet af den danske lov om omsætning af fast ejendom.

Forbrugertryghed
Man er sikker på at handle med en ejendomsmægler, der er underlagt de strengeste forbrugerbeskyttelsesregler gennem både lovgivning og brancheforeningsregler. Samtidig er man som forbruger sikret muligheden for at klage til Klagenævnet for Ejendomsformidling og Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere.

Betingelserne for, at man som ejendomsmægler, kan anvende mærket er:
 
• At man er ejendomsmægler.
• At man har tegnet en forsikring for handel med udenlandske ejendomme gennem DE.
• At man overholder DE’s regler for handel med udenlandske ejendomme.
EDC Sunshine / EDC Tørring • Torvegade 3 • 7160 Tørring • nordstrom promo code Tlf. 75 80 16 00 • Fax 75 80 22 82 • 716@edc.dk © 2007